Jag åt tomatbaserad fiskgryta med ett vitt bourgognevin till. Vinet serverades inte vid bordet, ETT STORT MINUS, för jag tyckte inte att mitt vin var bra. Jag fick i och för sig ett nytt glas, men det hela kändes bara ganska jobbigt. "Kärring", kunde jag läsa ur ögonen på den unga servitören. Det hela resulterade också i att jag helt missade att fota maten och vinet. Jag drack i alla fall en vit bourgogne, Côte de Beaune, 2014 Reine Pedauque. Det var väldigt grönt och mineraligt och krispigt. Jag märkte ingen ek eller något nötigt. Hmmm...nåt att följa upp!
Maten var OK, men på tok för salt (jag var tvungen att hinka i mig te när jag väl kom hem) och servicen var faktiskt ganska dålig och ointresserad. De kunde inte säga vad det var för ostar på ostbrickan när den serverades. Ibland äter man billigare och bättre hemma. Tur är väl det!
Och takterrassen? Den kom vi inte ens upp på.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar